Saneeraustyöt

- Teemme kaikki saneeraustyöt aina pienistä korjaustöistä isoihin toimitilasaneerauksiin. Meiltä saa kaikki saneerauspalvelut anturasta antenniin.

Timanttityöt

- Teemme timanttiporauksia ja timanttisahauksia yli kymmenen vuoden kokemuksella ja kilpailukykyisillä hinnoilla. Timanttityöt uudiskohteissa, saneerauskohteissa, virastoissa ja sairaaloissa.

Maalaustyöt

- Teemme kaikkien pintojen maalaustyöt usean vuoden kokemuksella, niin saneerauskohteissa kuin uudiskohteissa. Sisämaalaukset ja ulkomaalaukset onnistuvat ja jälki on hyvää.

Tasoite- ja rappaustyöt

- Teemme kaikkien sisäpintojen sekä ulkopintojen tasoitustyöt ja rappaustyöt.

Onteloiden korjaustyöt

- Teemme haastavimmatkin ontelolaattojen korjaustyöt sekä saneeraus että uudiskohteissa yli kymmenen vuoden kokemuksella.

Piikkaus- ja purkutyöt

- Suoritamme kaikki piikkaustyöt ja purkutyöt pölyttömästi ja aina asianmukaiset suojaukset tehden. Oli kohde sitten käytössä oleva sairaala tai vaikka koulu.

Raudoitustyöt

- Raudoiteasennukset eli raudoitustyöt meiltä yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksella. Teemme kilpailukykyisin hinnoin esimerkiksi kaikki Paalulaatan raudoitustyöt, siltojen raudoitustyöt sekä väestösuojan raudoitustyöt. Myös tukimuurien, seinien ja holvien raudoitustyöt.

Hitsaustyöt

Teemme kaikentyyppisiä hitsaustöitä. Kysy lisää!

Kaukolämpötyöt

Teemme kaukolämpöön liittyvät työt.

Teräsrakenteet

Teemme vaativampiakin teräsrakenteita, kysy lisää!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous